lördag 13 mars 2010

They building walls around us now

Efter förlusten i onsdags så gick jag till Ritz för att kolla på Moneybrother. En alldeles strålande spelning som avslutades med den eminenta låten
They building walls around us now. Då slog det mig, precis så gör Linköping i vår kvartsfinalserie. Bygger väggar som vi inte kommer förbi.
Sorgligt men sant, våra misstag straffar oss dubbelt så hårt som Linköpings. Så känns det i alla fall.

Jag har säkert tjatat om Istanbul förut och gör det gärna igen. Detta är inte kört! Vi har en bra dag på söndag, samtidigt som australiensarna måste ha en dålig. Svenskarna kan ha en förträfflig dag, det gör inget. Dom vinner inga matcher åt Linköping.

**

Hur kan en spelare som inte kan ta en gammal hederlig bagger vara nominerad till årets Libero? En gåta enligt mig..
Men jag säger som gamla och tjuriga brukar säga - Det var bättre förr!

Vi ses på imorgon
/J

9 kommentarer:

Anonym sa...

In Jonte we trust! Ge oss ett Istanbulmirakel!

You´ll Never Walk Alone

Anonym sa...

I besvikelsens stund säger man saker. Det finns ett liv efter jul även för dem som är blinda och inte inser självklarheter.

Anonym sa...

När vi ändå är inne på gåtor... Hur kan en "anfallsspelare" som inte kan anfalla vara starter i elitserien? Det var som du sa, bättre förr!

Anonym sa...

"När vi ändå är inne på gåtor... Hur kan en "anfallsspelare" som inte kan anfalla vara starter i elitserien? Det var som du sa, bättre förr!"

Och du anfaller bättre eller? Jonas är inte nominerad till något pris. Hade han tagit 3.45 i anfallshöjd kanske han hade dunkat ner bollen hårt i golvet. Nu hoppar han inte speciellt högt och spelar därför väldigt smart istället. Man vinner förstås inga priser som bästa anfallsspelare på det sättet men han gör det bra för laget. Skriv under med namn så kan vi bedöma din anfallskapacitet eller baggerspel. /Lay

Petter sa...

Lay - man måste inte vara bättre själv för att få kritisera andra. Det är därför det finns journalister, coacher och tyckare. Jag får klaga hur mycket jag vill på Isaksson luftspel på fasta situationer, Jonas anfallsspel eller Anjas sätt att åka störtlopp. Så är det bara. Sedan kan man tycka vad man vill om anonymitet, det är en helt annan fråga.

Jonas - Liberos nu för tiden behöver inte ta bagger eftersom man får spela fingerslag i servemottagningen :) Det var bättre förr.

VVK - bättre lycka nästa år. Se bara till att undvika LVC.

Anonym sa...

Det har du rätt i Petter, men inte ska man väl vara nominerad till Årets Libero när man har en halvsvajjig bagger!? /Lay

Anonym sa...

Det är väl ganska vanligt i Sverige att vi gör vågen så fort en libero antingen hoppar och passar innanför tre-meterslinjen eller gör en enhandsräddning efter att ha stått på fel plats i försvar. Servemottagningen är väldigt bortglömd.

Anonym sa...

Men grejen är ju den att liberon i fråga inte gör speciellt mycket i defence heller. /Lay

Anonym sa...

Varför gnälla istället för att glädjas. Det finns säkert många som är förtjänta utmärkelser som gör ett bra jobb i det tysta.
Om bara Lay ger sig till känna kan vi också ge dig en nominering;
Årets jante.