torsdag 19 november 2009

Äntligen torsdag.

Sitter på jobbet ett par timmar innan bilfärden mot Vingåker, åker lite tidigare än resten av laget. Nämligen middag med familjen, min födelsedag gick inte obemärkt förbi denna gång heller.

Sollentuna ikväll, och pulsen stiger när jag tänker på det. Efter helgens bottennapp i Uppsala, så känns det skönt att så dra på sig VVK tröjan igen. Vi pratade mycket på tisdagens träning, bra val av Ola. Vi behövde få ur oss alla leftovers från helgen för att kunna gå vidare.

Vet inte om Yngerskog kommer kunna spela ikväll, han har ju missat några matcher p g a skada. Men det vore kul om Martin är tillbaka och med ikväll, vi kan ju alltid hoppas på en repris från förra årets möte. OBS IRONI !!

Min goda vän Pelle Blohm ska äntligen komma på en match. Nu när allsvenskan är slut och serie A sänds på söndagar, så finns det tid för ett besök i Vingåker. Ska bli väldigt intressant att höra Pelles amatörvolleybollanalys efter matchen.
Besök gärna bloggen på hans hemsida, alltid läsvärda inlägg: http://www.blohm.se/

Vi ses i hallen ikväll, drömmer om en magisk afton i Vidåkershallen med en fullsatt publik och Dave tillbaka som en loser.
Enjoy
/J #11

Inga kommentarer: